Valokuvakilpailu 2023

Valokuvakilpailun lopputulos 14.7.2023

OSHYn hallitus toimi tuomaristona. Vain sihteeri tiesi kaikkien kuvien toimittajat sekä koirien nimet. Vasta arvioinnin jälkeen nimetjulkistettiin.

Olemme valinneet seuraavat kuvat voittaneiksi valokuviksi. Kiitämme kaikkia osallistujia. Kilpailun taso oli hyvä ja saimme ihailla hienoja kuvia.

1. sija: Kuva 18, Heli Lehtimäki, Pyssytorin Elli

Arvostelu: Voittanut kuva välittää rauhan ja levollisuuden tunnetta aivan kuten tyyni ilma ja täydellinen heijastus vedessä. Elli nauttii hetkestä, mutta on valppaana. Elli lepäilee mukavassa tutussa paikassa – näköalapaikalla, josta näkee mukavasti vesistölle sekä muualle ympäristöön. Elli vaikuttaa onnelliselta ja tyytyväiseltä. Koira on upeasti kuvan keskipisteenä.


Palkinto: Lahjakortti konehirvi Köpille tai konekarhu Grizzlylle.


2. sija: Kuva 7, Teresa Myllylä, Tarinakummun Warpu

Arvostelu: ”Minä menen heti, kunhan annat minulle kunnon ohjeet!” Tässä kuvastuu kuuliaisuus ja nöyryys. Kuvassa korostuu kaikki olennainen; Warpu, tutkapanta ja taustalla työmaa. Tarkennus tapahtunut juuri olennaiseen. Tuo ilme on aivan mahtava ja kuvauksellinen.


Palkinto: Lämmin koiratakki (Hurtan punainen vedenpitävä fleecetakki kokoa 85)


3. sija (jaettu): Kuva 4, Noora Meriläinen, Kontiokankaan Cuti

Arvostelu: Aivan upea koira upeassa maisemassa. Tämä kuva kertoo mainiosti siitä, että jahtikoira on paljon muutakin kuin koira siellä pihan perällä häkissä ja metsässä syksyllä. Koira sai heti tuomaristolta
valokuvauksen sertin. Kaikki värit ovat hienossa sopusoinnussa keskenään.Palkinto: 2 kpl yhdistyksen tarroja (päätimme antaa 2kpl jokaista kokoa).

3. sija (jaettu): Kuva 13, Marjukka Jakku , Nalli

Arvostelu: Voiko kukaan vastustaa tällaista valkoista palleroa? Kuva heijastelee uteliaisuutta kaikkea kohtaan. ”Olen laajentanut maailmani emäntäni kukkapenkkiin!” Voisiko olla parempaa taustaa Nallille kuin koivu ja vihreä nurmi, tulppaaneja unohtamatta.Palkinto: 2 kpl yhdistyksen tarroja (päätimme antaa 2kpl jokaista kokoa).

Yleisöäänestys Facebookissa: Kuva 4, Noora Meriläinen, Kontiokankaan Cuti


Palkinto: Mainetta ja kunniaa.


Valokuvakilpailu ja sen säännöt

OSHYn valokuvakilpailu on avattu! Valokuvakilpailun teemana on ”Koirani”. Kilpailu on kaikille avoinna 1.5.-30.6.2023 välisen ajan. Kilpailuun osallistutaan lähettämällä valokuva sähköpostilla
osoitteeseen SihteeriOSHY@gmail.com

Kilpailun säännöt liitetiedostossa. Varmistathan, että kuvissa esiintyvien suostumus on niiden julkaisemiseen. Valokuvakilpailussa jaetaan kolme palkintoa, jotka ovat:

  1. Koiralle ilmainen käynti konehirvi Köpillä tai vaihtoehtoisesti konekarhu Grizzlyllä (matka omakustanteisesti ja ajankohta sovittava Seppo Tuunasen kanssa). Konehirvi Köpi: Linkki Konekarhu Grizzly: Linkki
  2. Lämmin koiratakki (Hurtan punainen vedenpitävä fleecetakki kokoa 85)
  3. 2 kpl yhdistyksen tarroja

Tämän lisäksi Facebookkiin tulee yleisöäänestys ja kunniamaininta annetaan eniten saaneelle kuvaajalle.


Tässä kilpailun säännöt.

Kuva 1

Kuva 2

Kuva 3

Kuva 4

Kuva 5

Kuva 6

Kuva 7

Kuva 8

Kuva 9

Kuva 10

Kuva 11

Kuva 12

Kuva 13

Kuva 14

Kuva 15

Kuva 16

Kuva 17

Kuva 18

Kuva 19

Kuva 20

Kuva 21

Kuva 22

Kuva 23