Tiedotteet

25.5.2020

Kennelliitto tarkisti ohjeensa kesän kokeiden, kilpailujen ja testien järjestämisestä

12.5.2020

Jäsenlaskuja laittelin eilen illalla. Jäsenrekisteri kaatui kahteen kertaan ja laskuja lähti useammalle kahteen kertaan. Laskuista ei tarvitse maksaa kuin toisen . Pahoitteluni aiheutuneesta häiriöstä. Keiden sähköpostiosoitetta ei OSHY:llä ole saavat laskun paperisena versiona. Kiitos jo ennakkoon jäsenmaksun suorituksesta.

Harri Tokola sihteeri


4.5.2020

Puheenjohtajalla on asiaa:

Aurinkoista kevättä hirvikoiraharrastajat!

Epidemiasta huolimatta, elämä on jatkunut myös harrastuksemme parissa. Häkkejä on siivoiltu talven jäljiltä ja saattapa olla uusi hirvenhaukkujakin siellä jo asumassa.

Katsetta on haluttu suunnata kaikista ikävistä rajoituksista jo syksyn tapahtumiin. Toivon mukaan haukkukokeet saadaan järjestää normaalisti.

Iloinen haukku raikaa syksyllä taas metsässä joka tapauksessa oli sitä kuuntelemassa isompi tai pienempi porukka.

Kokoontumisrajoitukset poistivat meiltä heinäkuun alussa järjestettävän Oulun kansanvälisen koiranäyttelyn. Se on siis peruttu. Talouteemme se on järkyttävän iso menetys. Joka toinen vuosi järjestettävä näyttely on ollut kaikkein merkittävin tulonlähde, jolla kaikkea toimintaamme on rahoitettu.
Joudumme karsimaan menojamme, jonka vuoksi Oshy:n tiedotuslehteä ei nyt julkaista paperiversiona.
Jäsenmaksut tulevat lähiaikoina sähköpostilaskuna. Tässä tilanteessa en voi kylliksi korostaa jäsenmaksutulon merkitystä yhdistyksellemme.
Kiitos, kun huolehdit sen maksuun ja mahdollistat näin Oshy:n toiminnan jatkossakin.

Hyvää kevättä kaikille!

Seppo Tuunanen

Jäsenlehti

OSHY jäsenlehti 2/2019 (huom. lehdessä vanhat sähköpostiosoitetiedot)